Vind het aanbod dat bij je past

Veelgestelde vragen

Kosten

Wil je graag een aanbod volgen, maar lukt het financieel niet om deze te betalen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we wat mogelijk is. Je kan ons bellen op 0207601170 of mailen naar burgeracademie@vivell.nl.

Nog geen bevestiging

Heb je je aangemeld voor een aanbod in de burgeracademie en nog geen bevestiging ontvangen? Kijk dan eerst in de spammap van jouw mail. Ook daar niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via 0207601170 of burgeracademie@vivell.nl en dan kijken we met je mee.

Wachtlijst

Wanneer het aanbod waar je je voor wilt aanmelden al vol is, kan je op de wachtlijst geplaatst worden. Stuur hiervoor een mail naar burgeracademie@vivell.nl en geef aan over welk aanbod het gaat. We plaatsen je dan op de wachtlijst. Vergeet hierbij niet je naam, mailadres en/of telefoonnummer achter te laten, zodat we contact met je op kunnen nemen.

Blijven leren

De burgeracademie is dé plek voor het delen en vergaren van kennis en kunde; dé plek voor individuele ontwikkeling. Je kunt er workshops, cursussen, voorlichtingen en lezingen volgen óf juist geven!

Wil jij aanbod volgen of wil jij wellicht een workshop of een cursus geven? Wil je bepaalde ontwikkelingsbehoefte aangeven zodat wij hiermee richting kunnen geven aan ons aanbod? Wellicht wil jij samenwerken met de burgeracademie of dit initiatief sponsoren.

De voornaamste doelgroep van het aanbod van de burgeracademie zijn actieve bewoners en vrijwilligers die zich inzetten voor de samenleving. De burgeracademie is er voor alle burgers in Amsterdam.

Het aanbod van de burgeracademie is afkomstig uit de samenleving. Van bewoners, gepensioneerde professionals, vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties, kleine ondernemers, bedrijven en werknemers die maatschappelijk betrokken willen zijn en een bijdrage willen leveren aan de samenleving. Van elkaar leren is het motto!

Heb je vragen of wil je jouw ontwikkelingsbehoefte doorgeven? Vul dan onderstaand contactformulier in.

    Sta je ingeschreven bij Vivell?

    Vergroot jouw kennis of zet deze in!

    Ik wil graag een workshop of cursus aanbieden