Zomervakantie vol plezier en ontdekking in Zuidoost!

Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft, deze zomer hoef je je zeker niet te vervelen! Gedurende alle zes vakantieweken kun je deelnemen aan een breed scala aan gratis activiteiten, speciaal samengesteld om jouw zomer onvergetelijk te maken.

Wil je je creatieve kant ontdekken? Doe dan mee met de schilderworkshops of laat je handen wapperen tijdens de keramiek- en mozaïeklessen. Voor de avontuurlijkers onder ons zijn er spannende uitstapjes naar dierentuinen, musea en natuurgebieden. En voor de sportliefhebbers staan er allerlei sporttoernooien.

Maar dat is nog niet alles! Naast al deze activiteiten organiseren we ook gezellige buurtfeesten, muziekoptredens en filmavonden. Zo kun je niet alleen nieuwe dingen leren, maar ook nieuwe vrienden maken en genieten van de zomerse sfeer in je eigen wijk.

Dus wat wacht je nog? Schrijf je snel in voor één of meer van onze zomeractiviteiten en maak er samen met ons een onvergetelijke zomer van! Van creatieve workshops tot sportieve uitdagingen - er is voor ieder wat wils. Laat je verrassen en ontdek de vele mogelijkheden die Zuidoost deze zomer te bieden heeft.

Doe mee en maak er een zomer vol plezier en ontdekking van! Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen tijdens één van onze activiteiten.