Summer Event XXL Groot Succes!

Het jaarlijkse Summer Event XXL, dat traditioneel één week voor de start van het nieuwe schooljaar wordt gehouden, was dit jaar weer een groot succes. Het evenement vond plaats op het Bijlmersport Park en trok een grote menigte. Voor de derde keer op rij werd dit evenement georganiseerd door onze toegewijde sociaal werkers, die er alles aan deden om het voor iedereen onvergetelijk te maken.

Bezoekers konden genieten van een scala aan activiteiten die voor elk wat wils boden. Van een spannend voetbaltoernooi tot boksen, de deelnemers gaven het beste van zichzelf. Ook waren er creatieve workshops zoals graffiti, waarmee jong en oud hun artistieke talenten konden ontdekken. De culturele dansoptredens zorgden voor een kleurrijke sfeer en lieten de rijke diversiteit van de gemeenschap zien.

Voor de kinderen waren er springkussens en andere leuke activiteiten, waardoor zij zich konden uitleven en plezier hadden met hun leeftijdsgenoten. Daarnaast waren er verschillende optredens van bekende artiesten die de bezoekers vermaakten met hun muziek en optredens. De energie was aanstekelijk en de sfeer was uitgelaten.

Informatiekramen gaven bezoekers de kans om meer te leren over lokale initiatieven en belangrijke onderwerpen. Deze combinatie van entertainment en educatie maakte het evenement niet alleen leuk, maar ook waardevol. De opkomst was boven verwachting en de feedback van de bezoekers was overweldigend positief. Het team achter Summer Event XXL kijkt met trots terug op een geslaagd evenement en kan niet wachten om volgend jaar opnieuw samen te komen voor een nieuwe editie!